dance photo: dance dance.jpg
dance photo: dance dance.jpg dance photo: dance dance.gif

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

" Ο κωδικός - κλειδί ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ "


Ο κωδικός - κλειδί   ΧΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  είναι κωδικός προστασίας και ενίσχυσης έναντι ασθενειών και ενεργειακών επιθέσεων.
Έχει δοθεί για δυνατή προστασία από τα φασματικά τοξικά νευρίδια, που έχουν

εξαπλωθεί στον πλανήτη και εισχωρούν στην αύρα των ανθρώπων.
 Όταν τα νευρίδια αυτά εισχωρήσουν, καταλαμβάνουν το νευρικό σύστημα, προκαλώντας στους ανθρώπους έλλειψη βούλησης, αδράνεια, κατάθλιψη και διαφόρων ειδών νευρώσεις.

Ο κωδικός αυτός καθιστά άτρωτη την αύρα μας από διάφορους ιούς και λοιμώξεις, που υπάρχουν και θα παρουσιάζονται στις ημέρες μας.
Ο κωδικός αυτός μπορεί και πρέπει να εκπέμπεται ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς. Κρίθηκε απαραίτητο από την Χριστική Ιεραρχία της 5ης Διάστασης, λόγω των δύσκολων καταστάσεων που περνά ο πλανήτης. Μεταδίδεται από τους Μυημένους στους μαθητές και εκείνοι στη συνέχεια τον εκπέμπουν νοητικά σε άλλους ανθρώπους, πόλεις, χώρες ή και σε ολόκληρο τον πλανήτη, αν υπάρχει ικανότητα δυνατού οραματισμού.
Επίσης, οι μαθητές μπορούν να μεταδώσουν το σύμβολο σε όποιους ανθρώπους μπορούν να το καταλάβουν και εκείνοι σε άλλους και ούτω καθεξής, προκειμένου να υπάρχει ταχύτατη εξάπλωση και συνεχής προβολή στον πλανήτη.

Το Χριστικό Σύμβολο έχει 2 χρωματικές δονήσεις: χρυσό και λευκό.
Το χρυσό ενισχύει το νευρικό σύστημα και την αύρα, ενώ το λευκό ενεργεί αποτοξινωτικά στις «αλλογενείς» τοξίνες που συσσωρεύονται γύρω από την ενέργεια (αύρα) του ανθρώπου.



ΜΑΡΙΑ ΖΑΒΟΥ

ΠΗΓΗ: http://www.angels.gr 

'Αγγελικό Μήνυμα στους 'Ανθρώπους - 'Ανώτερη 'Επικοινωνία




Οι 'Αγγελοι είναι κοντά στους ανθρώπους για να τους αφαιρούν το ψυχικό τους βάρος.
Αν οι άνθρωποι είχαν συνείδηση των Αγγέλων και αποδέχονταν πλήρως την ύπαρξή τους, δεν θα ένιωθαν ούτε μόνοι, ούτε άρρωστοι.

Οι άνθρωποι βάζουν μόνοι τους αλυσίδες στην ψυχή τους και προκαλούν τον πόνο.
Όταν ανοίξει η πνευματική τους όραση θα δουν την αλήθεια που έχουν στερηθεί εδώ και αιώνες.

«Ζητάμε να μας αναγνωρίσετε και να ενώσετε την καρδιά σας μαζί μας. Προσπαθούμε να σας μιλήσουμε, να αγγίξουμε το πρόσωπό σας σαν δροσερή πνοή.
Εμείς δουλεύουμε συνειδητά στο θεϊκό σχέδιο και στην εξέλιξη, με πλήρη έλεγχο και συνειδητότητα της ύπαρξής μας.
Εσείς οι άνθρωποι παλεύετε σε αντίξοες συνθήκες, σε χώρους εχθρικούς. Ψάχνετε να βρείτε το δρόμο.
Όταν οι άνθρωποι έρχεστε σε επαφή μαζί μας, έχουμε γιορτή. Νιώθουμε περήφανοι, γεμάτοι χαρά. Γιατί κάθε άνθρωπος που ενώνεται μαζί μας, μας τροφοδοτεί με γνώση και μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του θεϊκού μας σκοπού.
Βέβαια, όταν πλησιάζουμε πολύ κοντά στο αιθερικό πεδίο της γης, αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Οι ενέργειες της ύλης είναι πολλές φορές τόσο δυνατές, που μας προκαλούν δυσφορία. Έχουμε μια περίμετρο προστατευτικής ακτίνας, ώστε να μην μολυνόμαστε από τις αναθυμιάσεις διάφορων σκεπτομορφών, που περιπλανώνται στο χώρο σας. Συνεχώς, όμως, περνάμε τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της δικής μας και της δικής σας διάστασης. Έτσι, ενδυναμώνεται η προσαρμοστικότητά μας.
Οι πτήσεις μας γίνονται όλο και πιο συχνές. Αυτό που μας χωρίζει, είναι μια λεπτή ενεργειακή γραμμή. Αν απλώσετε νοητά τα χέρια σας, θα τη νιώσετε.»


ΜΑΡΙΑ ΖΑΒΟΥ 

http://www.angels.gr/