dance photo: dance dance.jpg
dance photo: dance dance.jpg dance photo: dance dance.gif

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

✿⊱╮Σεξουαλικότητα ~ μια γέφυρα προς τα Ανώτερα Επίπεδα Συνειδητότητας ~✿⊱~

Ο πληθυσμός  πρέπει να αποβάλει τις αρνητικές έννοιες που εχει τόσα χρόνια στη  σεξουαλική του εμπειρία.
Πρέπει να συνάψει ειρήνη με το σέξ ώστε να μπορέσει να αφομειώσει τις ΣΥΧΝόΤΗΤΕς και την ΤΑΥΤόΤΗΤΑ.
Το θέμα έχει υποστεί ΧΕΙΡΑΓώΓΗΣΗ και σας έχουν δώσει περιοριστικά όρια , έτσι ώστε να κρατηθεί μυστική από εσάς η αλήθεια σχετικά με τη σεξουαλικότητα.
Σας έχουν πεί ότι μπορείτε να αναπαράγεστε με αυτή και να έχετε οργασμούς , αλλά δεν σας έχουν πεί ό,τι μπορείτε να ανοίξετε συχνότητες με αυτή.
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή και να την χρησιμοποιήσετε ως μέθοδο για να θυμηθείτε ποιοί είστε και να μεταλλάξετε τη δονητκή συχνότητα του σώματός σας.
Στα επόμενα λίγα χρόνια,οι σεξουαλικές σας εκδηλώσεις θα αποκτήσουν μια εντελώς καινούργια διάσταση.
Θα εξελιχθείτε και θα αναπτυχθείτε,αρκεί να έχετε ενα σύντροφο που να είναι πρόθυμος να πάρει τον ίδιο δρόμο και να είναι εξίσου ανοιχτός.
Αλλά άν είστε με κάποιον που θέλει να παίξει το παιχνίδι της άρνησης,δεν θα φτάσετε ποτέ εκεί...

Θα έρθει  η ώρα για μια εντελώς καινούργια επανάσταση,μέσω της οποίας θα συνδεθείτε δονητικά με έναν άνθρωπο.

Δεν θα υπάρχουν άλλοι αντιπερισπασμοί της σεξουαλικότητας και θα  σταματήσετε πλέον να προσποιήστε ότι δεν έχετε διάφορα κολύματα,ότι είστε τάχα σεξουαλικά απελευθερωμένοι,επειδή μπορείτε να κάνετε κάποιες ή όλες τις στάσεις του Καμασούτρα,ή να εκφραστείτε με διάφορα υβριστκά λόγια χαμηλής συχνότητας και άλλα...Αυτές οι σεξουαλικές εκδηλώσεις είναι απλώς μια σωματική αεροβική στο χώρο της σεξουαλικότητας.

Αυτό που μετράει είναι τα ακροβατικά της Ψυχής , η δόνησή της...

Το βάθος που αγγίζουν δύο άνθρωποι που βρίσκονται και συνδέονται με αυτό το τρόπο,είναι αυτό που επιθυμείτε όλοι,κι αν αυτό σας τρομάζει είναι επειδή δεν έχετε σχεδιάσει κάποιο μοντέλο για κάτι τέτοιο.Πρέπει να σχεδιάσετε ένα.Πρέπει να εμπιστευτείτε ότι με κάποιο τρόπο,η ενέργεια,στο σχέδιο της κοσμικής προμελέτης,θα δημιουργήσει αμέσως μια νέα κίνηση που θα βασίζεται στην επιθυμία γι'αυτό το επόμενο βήμα που είναι η  κατανόηση του εαυτού.

Ειλικρινά φοβάστε τον εαυτό σας.Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο.Φοβάστε ότι δεν θα είστε πλήρεις και θέλετε πάρα πολύ να είστε πλήρεις.Οπότε λέτε:"είμαι πλήρης,είμαι κυρίαρχος.Χρειάζομαι κάποιον άλλον.Νιώθω έλξη για κάποιον άλλον.Άχ όχι ,δεν μπορώ να κοιτάξω...Αυτό με τρομάζει υπερβολικά.Δεν έχω ανάγκη κανέναν...Χρειάζομαι κάποιον...
Απογοητεύεστε,φάσκετε και αντιφάσκετε.Μάθετε πως να ησυχάζετε το νού σας.
Μάθετε να είστε απόλυτα υπεύθυνοι για την ενέργειά σας.Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει πώς όπου κι αν βρίσκεστε,παρατηρείτε τον εαυτό σας : τη θέση του σώματός σας,το πώς χρησιμοποιείτε τα χέρια σας,εάν επεναλαμβάνεστε συνεχώς,άν μιλάτε ή κάθεστε σιωπηλοί.
Μάθετε να παρακολουθείτε τον εαυτό σας χωρίς να τον κρίνετε.Μάθετε να τον παρατηρείτε και να αυτο-διορθώνεστε,προσδιορίζοντας το πως θα θέλατε να είστε,σε αντίθεση με το πώς είστε.
Μάθετε να ησυχάζετε το νού σας.Ένας καλός τρόπος είναι η υπνοθεραπεία.
Προσπαθείστε επίσης να τρέφεστε με αυτές τις τροφές που ζητά ο οργανισμός σας.
Κάποια στιγμή θα σας ζητήσει απο μόνος του να αλλάξετε τις τυχόν άσχημες διατροφικές σας συνήθειες...!

Καταλάβετε ότι κατά τη διαδικασία της εξέλιξης του εαυτού,πολύ συχνά υπάρχει μια περίοδος σεξουαλικής αδράνειας.Μην δώσετε τη παραμικρή σημασία εάν σας κατακρίνουν γι'αυτό...
Κατανοήστε ότι όσοι το κάνουν,θέλουν να σπάσουν την ενέργεια σας καθώς και την προσπάθεια ανέλιξής σας και το κάνουν διότι αισθάνονται μυστικά ότι πλέον δεν εκπέμπετε στην ίδια χαμηλή συχνότητα με αυτούς...
 Μερικές φορές θα οδηγηθείτε μακριά απο τέτοιου είδους ανταλλαγή.Πιθανώς να σκεφτείτε : "αχ, Θεέ μου,τι συμβαίνει;Μήπως έχω αρχίσει να γερνάω;Μήπως έχω στεγνώσει;Τι τρέχει;"
Δεν συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά.
Μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε την ενέργεια που θα σας διέγειρε ερωτικά,χωρίς να την παραδίνετε σε κάποιον άλλον.
Σας λένε κάτι οι λέξεις : πειθαρχεία,εγκράτεια και Δημιουργική Ενέργεια;
Μέσα απο την ερωτική συχνότητα,κάνετε διάφορες ανταλλαγές μεταξύ σας.'Ετσι,όταν συνδέετε τον εαυτό σας και κάνετε χημική ανταλλαγή με κάποιον που δεν είναι σαν κι εσάς,παίρνετε πάνω σας τα δικά του ενεργειακά τοξικά σκουπίδια,επειδή ανταλλάσετε ενέργεια σε πολύ στενά πλαίσια.

Μερικές φορές ίσως νοιώσετε άρρωστοι για μια εβδομάδα περίπου,ίσως λιγότερο,ίσως περισσότερο.
Ίσως μερικές φορές αισθάνεστε σαν να σας έχουν απορροφήσει την ενέργειά σας...
Όταν λείπει η ακεραιότητα και η αγάπη από την ένωση των ανθρώπινων κορμιών,τότε είναι που τα ανθρώπινα όντα δεν μπορούν να σκεφτούν με θετικό τρόπο την εμπειρία τους.
Αυτό μπορεί να δημιουργήσει όλων των ειδών τα καταστροφικά αποτελέσματα μέσα στο φυσικό σώμα...

Όταν ενώνετε τα σώματά σας,ακόμη και όταν αγκαλιάζεστε,ανταλλάσετε συχνότητες.
Κάποιες αγκαλιές δεν τις ξεχνάτε με τίποτα και κάποιες σας δηλητηριάζουν κατευθείαν στο κέντρο της καρδιάς...Τα υπερευαίσθητα άτομα συνήθως το ΑΙΣΘΆΝΟΝΤΑΙ...!
Επίσης υπάρχει κι ένα πλήθος ανθρώπων των οποίων οι κωδικοί τους περιμένουν να ακούσουν
τη φωνή σας.Σας ξεχωρίζουν για το θάρρος σας ή απλά η χροιά της φωνής σας τους ησυχάζει,τους διασκεδάζει,τους ηρεμεί.
Όταν έχετε μια ερωτική εμπειρία,απελευθερώνονται ορμόνες μέσα στο σώμα.Οι ορμόνες αφυπνίζουν κάποιες ενέργειες μέσα στα κύτταρα και γίνεται μια μεταφορά της ουσίας ενός ανθρώπου  σε άλλον.Αυτός είναι και ο λόγος που,όταν έχετε ζήσει ερωτικές εμπειρίες με κάποιον,μερικές φορές δεν μπορείτε να απαλλαγείτε απο την ενέργειά του.Παρ'όλο που δεν θέλετε να είστε πια με αυτό το άτομο,η ερωτική εμπειρία μένει μαζί σας,επειδή έγινε μια ανταλλαγή σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Όσο μεγαλύτερη επίγνωση αποκτάτε,τόσο πιο υπεύθυνοι γίνεστε για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το σώμα σας <οποιοδήποτε σχήμα ή ελάτωμα  κι άν έχει αυτό, δεν έχει σημασία,είναι ο ναός σας,σεβαστείτε το,δεχτείτε το, κι αγνοήστε όλους τους άλλους που ίσως να το  κατακρίνουν,βρίσκονται σε χαμηλή συχνότητα μη κατανόησης των δικών σας ενεργειακών πληροφοριών,το μόνο που σας εκπέμπουν με την άρνησή τους είναι δηλητήριο φιδιού,σταματήστε τους άν μπορείτε, σας "δηλητηριάζουν",άν όχι  απομακρυνθείτε το ταχύτερο δυνατό>.Το ταξίδι εδώ έχει να κάνει με το να τιμάτε το φυσικό σας σώμα,όπως και να έχει καταντήσει αυτό,και τη μοναδικότητα του εαυτού,καθώς ακουμπάτε τις ζωές πολλών και δεν έχει να κάνει μόνο με τους συντρόφους,αλλά με συγγενείς  και  φίλους,με μια αγκαλιά γεμάτη κατανόηση ειλικρίνεια και αγάπη !
Θα πρέπει να φτάσετε σε σημείο που θα πρέπει να λατρεύετε,να υποστηρίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας,σαν να κρατάτε ένα νεογέννητο μωρό στα χέρια σας και θα ξέρετε ότι κάνετε το καλύτερο για τον εαυτό σας.
Πολλοί από εσάς κάνετε αντιπερισπασμό στον εαυτό σας.Ανακαλύψτε αυτό το μέρος της γαλήνης και της σιωπής όπου μπορείτε να βρίσκετε απαντήσεις.Δεν μπορείτε να βρείτε απαντήσεις άν τηλεφωνάτε όλη μέρα και ζητάτε από τους άλλους να σας τις δώσουν.Άν αυτό προσπαθείτε,αποδεικνύετε ότι κοιτάτε έξω από τον εαυτό σας.Όταν μάθετε πως να στρέφεστε εσωτερικά στην προσπάθειά σας να βρίσκετε απαντήσεις,ο εαυτός θα μιλήσει.Συνήθως δεν μπορείτε να τον ακούσετε,επειδή έχετε μπλεχτεί σε τρόπους συμπεριφοράς που,ενώ ξέρετε ότι πρέπει να τους αλλάξετε,παρ'όλα αυτά δεν θέλετε να τους αλλάξετε,επειδή δεν γνωρίζετε ποιός θα είστε τότε.
Ειλικρινά φοβάστε τον εαυτό σας...!
Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο.Φοβάστε ότι δεν θα είστε πλήρεις και το θέλετε παρά πολύ !
Μάθετε να ησυχάζετε το νού σας και να είστε απόλυτα υπεύθυνοι για την ενέργειά σας !

Άν ορίσετε ότι ο εαυτός σας έχει μια αξία και δεν τη δημιουργήσετε,τότε απλώς αλλάξτε την πραγματικότητά σας και πορευτείτε μόνοι σας μπροστά,και κάποια στιγμή θα συναντήσετε κάποιον και κάποια άτομα που θα αντανακλούν την δική σας αξία!

Να επιτρέπετε πάντα στον εαυτό σας να δουλεύει με τον εαυτό του και να τον αφήνει να εξελίσεται.
Δονηθείτε με την αγάπη για τον εαυτό σας και καταλάβετε ότι το ταξίδι εδώ έχει να κάνει με την ανακάλυψη του εαυτού σας σε σχέση με εσάς και τους άλλους.

'Ολοι σας φοβάστε να δημιουργήσετε στενή σχέση με τον εαυτό σας και να βρεθείτε μόνοι μαζί του.
Όταν αναπτύξετε αυτή τη στενή σχέση,τη σιωπή,την αγάπη για τον εαυτό σας και τη συνοχή της ενέργειά σας,τότε θα θελήσετε αυτή η όψη της οικειότητας να γίνει το μέτρο σας για στενές σχέσεις με άλλους που θα βρίσκονται στην ίδια συχνότητα με εσάς.Συνεπώς έλκετε άτομα της συχνότητας που εκπέμπετε.
Κάποια άτομα που βρίσκονται έξω απο τη δική σας συχνότητα, δεν σας ελκύουν πραγματικά, 
είναι απλώς "μεταμφιεσμένα" ,και ίσως  να σας πλησιάσουν για τους δικούς τους σκοπούς,δεν παύουν όμως να γίνονται ένα ακόμη "μάθημα" της ενεργειακής και φυσικής αυτοπροστασίας σας.
Άν έχετε κολλήσει στην ιδέα της αγάπης και δεν κατανοείτε τι γίνεται με αυτή,η δυσκολία σας είναι ότι ψάχνετε την αγάπη έξω από τον εαυτό σας.
Ψάχνετε για κάποιον άλλο που θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας επικυρώσει.
Άν δεν έχετε αυτό τον άνθρωπο,θυμώνετε,απογοητεύεστε,ίσως νιώθετε μια χαμηλή αυτοεκτίμηση ή νιώθετε άχρηστοι.Αυτό είναι  ένα σχήμα με το οποίο μεγαλώσατε,το οποίο σας κατέδειξαν οι γονείς και η κοινωνία σας.
Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τιμάτε τη γή.
Αλλά εσείς το ξεχνάτε συνεχώς και ψάχνετε για την επόμενη σχέση,για να σας κάνει να νιώσετε ολοκληρωμένοι ή πλήρεις.Νιώθετε ότι χωρίς μια σχέση πιθανώς και να είστε κάτι λιγότερο απο αποδεκτός πολίτης.Τότε νιώθετε μοναξιά.Πρέπει να μάθετε πως να είστε μόνοι.Η μοναξιά είναι απλώς μια κατάσταση του νού.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟΙ !

Έχετε πλήθος από οντότητες γύρω σας.Άν μπορούσατε να πάψετε να νιώθετε οίκτο για τον εαυτό σας,θα ανακαλύπτατε ότι υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που σας εκπέμπονται συνεχώς,που πιθανώς θα θέλατε να παραμείνετε μόνοι σας για να μπορέσετε να ευχαριστηθείτε με αυτά που λάβατε !
Όταν αγαπάτε τον εαυτό σας και παύετε να είστε μπερδεμένοι απο την ανάγκη σας να σας αγαπήσει κάποιος άλλος,μπορείτε να δεχθείτε αυτό που σας προσφέρουν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να εκτιμήσετε τον εαυτό σας,ώστε να μην αποδεχτείτε μια      ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ.

Άν αποφασίσετε να βρείτε ενα σύντροφο ή να δονηθείτε με κάποιον,και δεν παίρνετε αυτό που θέλετε μην παραπονιέστε ούτε να γκρινιάζετε στον άλλον για να τον αναγκάσετε να αλλάξει ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.Απομακρυνθείτε.Όσο παραμένετε συλλέγετε και ανταλλάσετε μεταξύ σας μόνο ενεργειακά τοξικά σκουπίδια και υποκρισία...

Καταλαβαίνετε ότι  κάποιες φορές,όταν κάποιο θέμα έρχεται στην επιφάνεια,του βάζετε ετικέτα και λέτε : " Το μισώ αυτό το κομμάτι του εαυτού μου.Θέλω απλώς να τελειώνω μαζί του,να το χώσω κάτω απο το χαλί  και να ξεχάσω εντελώς την υπαρξή του.Τέλειωσα πια με αυτά".
Δεχτείτε ότι τα διάφορα θέματά σας αναδύονται για κάποιο σκοπό.
Πολλοί απο εσάς θα θέλατε να θάψετε τα "διάφορά σας" και να τα πετάξετε στα σκουπίδια σαν να είναι κάτι το άσχημο που δεν έχει καμία σχέση με το ποιοί είστε.Αυτά τα διάφορα είναι η σκιερή πλευρά της δικής σας ταυτότητας με την οποία δεν σας αρέσει να συνδιαλέγεστε και την οποία δεν αποδέχεστε.Λοιπόν ξέρετε κάτι; Τα διάφορα αυτά-σκοτεινά θέματά σας-είναι οι θησαυροί της ζωή σας.Αυτά είναι ο τρόπος που μαθαίνετε.
Όμως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να "μιλήσετε" με τον σκιερό εαυτό σας,άλλωστε μεταξύ "κατεργαρέων" ειλικρίνεια...!
Η δέσμευση είναι η απόκρυψη της σκιάς σας και οι δεσμώτες έχουν πολλές ονομασίες όπως : φόβος,εγωισμός,ντροπή,ζήλεια,μίσος,συκοφαντία,μνησικακία,ανταγωνισμός,κόμπλεξ κατωτερότητας και "ανωτερότητας",υποκρισία, δλδ όλες οι σκοτεινές και χαμηλές συχνότητες "σκοτεινά μεταμφιεσμένες".
Πρέπει να γίνει Κάθαρση και Ανασυγκρότηση κάποια στιγμή και αυτό μπορεί να γίνει μόνο απο εσάς και απο τα "θαμένα διάφορά σας",διότι κάποια στιγμή θα σημάνει συναγερμός και αυτό θα είναι μια καταστροφή στο φυσικό σας σώμα απο την Ανώτερη Συνείδηση...

«Ας συνεχίσουμε να δουλέψουμε το Διανοητικό Κέντρο και επίσης το Συναισθηματικό Κέντρο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα αρνητικά συναισθήματα μας κάνουν ψεύτες, τα αρνητικά συναισθήματα μας μεταστρέφουν σε βίαιους, τα αρνητικά συναισθήματα μας κάνουν να ξεχάσουμε τους εαυτούς μας.

Είναι αμέτρητοι οι αποκαρδιωμένοι υποψήφιοι που λόγω έλλειψης ψυχικών δυνάμεων και εσωτερικής φώτισης παραιτήθηκαν από την Εσωτερική Εργασία πάνω στον εαυτό τους. Είναι ελάχιστοι αυτοί που ξέρουν να επωφεληθούν από τις αντιξοότητες.

Σε καιρούς σκληρών δοκιμασιών, θλίψης και απελπισίας, πρέπει κανείς να προσφεύγει στην Εσωτερική Ενθύμηση του Ανώτερου Εαυτού του στο Φώς και την Αλήθεια που μας προσμένει για να γιατρέψει την πονεμένη μας καρδιά».



...Ακόμα και όταν πονάμε ο Θεϊκός μας Εαυτός είναι παρών...